Aller au contenu

BOEKHOUD(ST)ER (bachelorniveau) – Vereist profiel

Vereist diploma/getuigschrift

U hebt ten minste een bachelordiploma in boekhouding of een aanverwante richting (lees hieronder de ‘Mogelijke afwijkingen inzake het vereiste diploma’).

Mogelijke afwijkingen inzake het vereiste diploma

Ook wanneer u niet in het bezit bent van dit diploma, kunt u aan de selectieprocedure deelnemen wanneer u voldoet aan ten minste één van de volgende voorwaarden:

  • u kunt ter compensatie van de richting van het vereiste diploma een relevante ervaring van ten minste vijf jaar in een financiële/boekhoudkundige afdeling van een bedrijf aantonen.
  • u kunt bewijzen dat u in het laatste studiejaar (2021-2022) zit waarna u het vereiste diploma behaalt. De aanwerving zal in deze gevallen afhangen van het behalen van het diploma (lees de ‘Voorwaarden inzake aanwerving)
  • u bent in het bezit van een diploma/getuigschrift dat in het buitenland werd behaald en dat gelijkwaardig is verklaard aan het vereiste diploma/getuigschrift
  • u bent in het bezit van een diploma dat in het buitenland werd behaald, opgesteld (of vertaald) in het Nederlands of het Frans, dat gelijkwaardig kan zijn aan het vereiste diploma, zelfs als dat diploma nog niet formeel gelijkwaardig werd verklaard.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de:

De aanwerving zal in deze gevallen afhangen van de gelijkwaardigheidsverklaring (lees de Voorwaarden inzake aanwerving)

 

© 2022 Vivaqua | Cookies policy