Aller au contenu

Verantwoordelijke Werkplaats Mechanica/Garage – Vereist profiel

Vereist diploma/getuigschrift

U hebt ten minste een diploma van het hoger secundair onderwijs, richting mechanica, elektromechanica of een aanverwante richting

Bijkomende ervaring

Naast het vereiste diploma van het hoger secundair onderwijs, richting mechanica en elektromechanica, hebt u ten minste drie jaar ervaring met het leiden van een team.

Mogelijke afwijkingen inzake het vereiste diploma

Wanneer u niet in het bezit bent van dit diploma van het hoger secundair onderwijs, richting mechanica en elektromechanica, kunt u aan de selectieprocedure deelnemen wanneer u voldoet aan ten minste één van de volgende voorwaarden:

  • u hebt geen enkel diploma/getuigschrift en kunt ter compensatie van het niveau van het vereiste diploma/getuigschrift aantonen dat u beschikt over ten minste vijf jaar ervaring in mechanica en elektromechanica.
  • u bent in het bezit van een diploma van het hoger secundair onderwijs en kunt ter compensatie van de vereiste richting mechanica en elektromechanica aantonen dat u beschikt over ten minste vijf jaar ervaring in mechanica en elektromechanica.
  • u bent in het bezit van een diploma dat in het buitenland werd behaald en dat gelijkwaardig is verklaard aan het vereiste diploma/getuigschrift
  • u bent in het bezit van een diploma dat in het buitenland werd behaald, opgesteld (of vertaald) in het Nederlands of het Frans, dat gelijkwaardig kan zijn aan het vereiste diploma, zelfs als dat diploma nog niet formeel gelijkwaardig werd verklaard.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
de Franse Gemeenschap
de Vlaamse Gemeenschap

De aanwerving zal in deze gevallen afhangen van de gelijkwaardigheidsverklaring (lees de Voorwaarden inzake aanwerving).

Andere voorwaarden

U hebt een definitief rijbewijs B (handgeschakeld voertuig)

© 2022 Vivaqua | Cookies policy