Aller au contenu

Een interessante baan in een levensnoodzakelijke sector

Wilt u een zinvolle en goedbetaalde baan combineren met een interessante carrière?

Kom onze 1 400 gemotiveerde professionals versterken en help mee een levensnoodzakelijk product te leveren alsook diensten die van essentieel belang zijn in het dagelijks leven.

Een aantrekkelijk loon

De arbeidszekerheid die doorgaans met de overheidssector wordt geassocieerd, gaat gepaard met een aantrekkelijk loon, dat zeker niet misstaat in vergelijking met de rest van de arbeidsmarkt. Het loonpakket omvat ook heel wat extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, verzekering ‘ambulante gezondheidszorg’, maaltijdcheques, tegemoetkoming in de openbaarvervoerkosten, …

Echte levenskwaliteit op het werk

VIVAQUA streeft naar een goed evenwicht tussen werk en privéleven, onder andere door een zekere flexibiliteit in de organisatie van het werk.

Ons bedrijf hecht ook veel belang aan de veiligheid van zijn medewerkers en stelt hun geschikt materieel en passende uitrustingen en tools ter beschikking.

Een interessante loopbaan

Ons bedrijf biedt de medewerkers heel wat mogelijkheden om zich te ontplooien en te ontwikkelen. Dankzij programma’s inzake opleiding en interne mobiliteit kunnen ze evolueren in hun carrière.

Een zinvolle baan

Uit een recente enquête blijkt dat onze medewerkers hun baan zinvol vinden. Ze zijn trots op hun bedrijf en zijn opdracht als openbare dienst. Want werken bij VIVAQUA is ook

© 2022 Vivaqua | Cookies policy